« Начало « Мотори « Modern Classics • ИЗЦЯЛО НОВ BONNEVILLE BOBBER

ИЗЦЯЛО НОВ BONNEVILLE BOBBER

ИЗЦЯЛО НОВ BONNEVILLE BOBBER

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИЯТ ПРЕМИУМ BONNEVILLE BOBBER Брутално красивият Bonneville Bobber е истински фабрично персонализиран мотоциклет. Той илюстрира по идеален начин прилагането на минималистичен дизайнерски подход и се отличава с характерните за един чистокръвен бобър мускулести контури и целенасочени технически решения.
Bonneville T120 е минимизиран до основните атрибути, отличаващи истинския бобър от останалите видове мотоциклети. С чисти линии и ниска позиция с единична седалка, широко плоско кормило, изчистени екстериорни форми и оформление на предния фар, скулптуриран резервоар, джанти с тънки спици, широко задно колело и специфична задна част, която внушава стабилност и здравина.
Шасито, окачването и рамата, които са с уникална конструкция, осигуряват изключително стабилно, динамично и комфортно возене, задаващо стандарти за тази категория мотоциклети. С иновативни и елегантно конструирани седалка и кръгъл инструментален блок, позициите на които може да се регулират в зависимост от предпочитанията на мотоциклетиста и стила на каране. Впечатляващата масивна задна конструкция тип “суинг-кейдж” и окачването със скрит моно амортисьор правят бобъра динамичен и смайващ както на външен вид, така и като поведение на пътя.
Всички електронни компоненти са скрити от погледа в унисон с останалите изчистени линии. Ориентираната към мотоциклетиста технология и характерната за Bonnie конструкция тип “котешко скривалище” на изпускателната система са интелигентно интегрирани без това да намалява цялостния ефект на поразителния дизайн на този бобър. 
Задвижващата система на Bobber е базирана на водещ в категорията двигател Bonneville 1200cc, отличаващ се с висок въртящ момент и специално Bobber регулиране за още повече тяга и мощност на пътя, както и два прави скосено изрязани шумозаглушителя тип “peashooter”, създаващи истински Bonneville хот-род звук, и уникални корпуси на двата въздушни филтъра.
За Bonneville Bobber се предлагат над 150 допълнителни аксесоара, с които мотоциклетът може да стане още по-красив и действително уникален.

ИЗЦЯЛО НОВ BONNEVILLE BOBBER МОТОРИ

BONNEVILLE BOBBER

BONNEVILLE BOBBER
  • ABS
  • Превключваем тракшън контрол
  • Електронно управление на газта
  • Режими на каране “онроуд” и “дъжд”
  • Асистиращ съединител
  • Имобилайзер
  • Задни LED светлини
  • Трип компютър