ВЪЛНУВАЩИ НОВИ ЦВЕТОВИ СХЕМИ ПРЕЗ 2024

Отличителни и динамични нови цветови решения са на път в гамите Roadster, Rocket 3 и Tiger и Tiger Sport за моделна година 2024, всички налични за поръчка сега.


ЯРКИ ЦВЕТОВИ СХЕМИ ЗА SPEED TRIPLE 1200 RS И TRIDENT 660

Speed Triple 1200 RS

Ултимативният naked спортен мотоциклет вече се предлага в три стилни цвята, включително изцяло нова ефектна и динамична схема Carnival Red, заедно със съвременни опции Matt Silver Ice и Sapphire Black, всички допълнени от отличителна сребриста RS графика.

Ярката нова схема включва резервоар за гориво Carnival Red, финиш на предните фарове, странични панели, задна каросерия, капак на седалката и корема и преден калник от естествен карбон, завършен с Aluminium Silver RS графика.

Trident 660

Спортният и пъргав Trident 660 с тройно задвижване придобива впечатляваща нова цветова опция за 2024 г. с Jet Black и Triumph Racing Yellow схема. Той се отличава с отличителния дизайн на резервоара с логото на Triumph, точно като съществуващите Silver Ice и Diablo Red, както и популярните опции Matt Jet Black и Silver Ice. Класическа опция за сапфирено черно допълва гамата от четири цвята.

Новата схема включва резервоар за гориво Jet Black, рамка на фаровете и преден калник, плюс драматичен капак на радиатора Triumph Racing Yellow, задна каросерия и графика на калника.

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИ НОВИ ЦВЕТОВЕ ЗА ROCKET 3 

ROCKET 3 R

Най-добрият мускулест роудстър вече се предлага в три сложни цветови опции; Matt Silver Ice, класически Triumph Sapphire Black и зашеметяваща нова схема Sapphire Black и Carnival Red с детайли Silver Ice.

Новият резервоар за гориво Sapphire Black се отличава с Carnival Red  графика на каросерията Silver Ice, както и мухобранна мрежа Sapphire Black,  странични панели, калник и долен капак на радиатора и матово алуминиево сребрист горен капак на радиатора и скоби за калник.

 

ROCKET 3GT

Водещият в света Rocket 3 GT на Triumph ще се предлага в две сложни цветови опции, с метален Sapphire Black, подчертаващ мускулестото присъствие на Rocket, и същата поразителна нова схема Sapphire Black и Carnival Red с детайли Silver Ice, които могат да се видят на Rocket 3 R.

НОВИ СПОРТНИ TIGER СХЕМИ


Tiger Sport 850

Перфектният ориентиран към пътя приключенски универсален автомобил на Triumph се предлага в два отличителни цвята със смела схема Graphite и Diablo Red и нова изискана опция Graphite и Jet Black. Това включва краен панел на резервоара Jet Black, долен капак на радиатора и калник, графитен резервоар за гориво и панел на седалката и текстуриран изход на канала на радиатора.


Tiger Sport 660

Награждаваният и многофункционален Tiger Sport 660 с тройно задвижване на Triumph се предлага в три стилни цвята, с изисканите нови опции Snowdonia White и Jet Black или Jet Black и Graphite, които се присъединяват към смелата и отличителна схема Korosi Red и Graphite, за да завършат гамата . Първият нов цвят включва резервоар за гориво Snowdonia White, обтекател и кокпит, заден панел Jet Black, преден калник и капак на радиатора, докато втората нова опция има резервоар за гориво Jet Black, обтекател на кабината и заден панел, с графитен преден калник и капак на радиатора.

ПОДСИЛВАНЕ НА ЦВЕТА ЗА МОДЕРНАТА КЛАСИКА НА TRIUMPH

Гамата Modern Classics на Triumph ще има допълнителен цвят за 2024 г., с въвеждането на 12 живи нови цветови опции за феновете на стилното семейство Bonneville.


Speed Twin 900

Модерният персонализиран стил на Speed Twin 900 е допълнително подобрен с жива нова опция Carnival Red и усъвършенствана схема Competition Green, и двете с отличителен дизайн на ивици на резервоара, контрастиращи с Phantom Black покритие на страничния панел и калниците.


Speed Twin 1200

Ефективната класика Speed Twin 1200 на Triumph придобива две впечатляващи и сложни нови схеми за боядисване. Богата опция Carnival Red и Storm Grey и съвременен избор Matt Ironstone и Matt Storm Grey се присъединяват към все по-популярната схема Jet Black, за да завършат гамата. Резервоарът за гориво Carnival Red & Storm Grey е допълнен от резервоар за фарове Storm Grey и страничен панел, докато новият резервоар за гориво Matt Ironstone & Matt Storm Grey има капак за фарове и страничен панел Matt Storm Grey. 


Scrambler 900

Открояващата се здрава нагласа на Scrambler 900 е подсилена с дръзка нова опция за боядисване Cosmic Yellow и Graphite с калници Jet Black, капак на рамката и заден панел за моделна година 2024, разположени редом с характерните опции Matt Khaki и класически Jet Black.


Scrambler 1200 XE и XC

Определящата класа гама Scrambler 1200 ще се предлага в три цвята за моделна година 2024, с изискано Sapphire Black или характерни Matt Khaki и Matt Jet Black, към които се присъединява нов стилен резервоар за гориво Matt Sandstorm с Jet Black лента, Jet Black капак на фара и странични панели и кафява седалка.


Bonneville T100

За 2024 г. емблематичният Bonneville T100 вече се предлага със стилна нова двуцветна схема Competition Green и Ironstone с ръчно рисувани алуминиево сребристи детайли на каросерията и Jet Black капак на фаровете, странични панели и калници. Класическите схеми Carnival Red и Fusion White и Jet Black допълват гамата.


Bonneville T120

Легендарният Bonneville T120 ще има нов контрастен монохромен Jet Black и Fusion White двуцветен избор, включващ ръчно рисувана метална златна облицовка на автобуса и Jet Black капак на фаровете, странични панели и калници. Тази нова опция ще стои редом с дръзката схема на боя Cordovan Red и Silver Ice и класическата опция Jet Black.


Bonneville T120 Черен

Вечният Triumph Jet Black T120 Black ще бъде присъединен през 2024 г. от изтънчена нова схема Matt Graphite, която включва както гланц, така и матови покрития, плюс ръчно рисувани сребърни детайли на каросерията, за зашеметяващ ефект. Корпусът на фаровете, страничните панели и калниците допълват външния вид.


Bonneville Bobber

Оригиналната персонализирана икона на Triumph, Bonneville Bobber, сега се предлага в три цвята, със стилна нова двуцветна схема Jet Black и Ash Grey, включваща Jet Black и Ash Grey резервоар за гориво и Jet Black странични панели и калници, присъединяващи се към отличителния Jet Черен и смел избор на цвят Red Hopper.


Bonneville Speedmaster

Британската клиентска класика на Triumph, Bonneville Speedmaster, се предлага в три цветови варианта с класическо Jet Black, изтънчено Cordovan Red и зашеметяваща нова двуцветна опция Pacific Blue и Silver Ice със златни детайли по каросерията. Това се допълва от сапфирено черен капак на фаровете, странични панели и калници.


Thruxton RS

Кралят на състезателните Café racers, емблематичният Thruxton RS на Triumph, все още се предлага в класическо Jet Black, но към гамата е добавена нова двуцветна опция Jet Black и Silver Ice. Резервоарът за гориво Jet Black и Silver Ice включва златни детайли на каросерията, придружени от Jet Black купа на фаровете, странични панели, капак на седалката и калници, както и предпазители за вилица за лед Matt Silver.