ROADSTERS
Представяне, което променя правилата на играта.
Невероятните двигатели на Triple са създадени,
за да доставят мощност, въртящ момент и моментална отзивчивост.
С прецизно пъргаво управление и агресивна целенасочена позиция.
Независимо дали ще изберете Speed Triple - „оригиналният хулиган“
от най-великото поколение някога, или автентичния naked спортен Street Triple,
със своя 765 кубиков двигател, настроен за мощността на Moto2™
от първенството през 2019 г., няма да съжалявате за нито миг от приключението си.

TRIDENT 660

Изберете всичко – на конкурентна цена, спортен, стилен, вълнуващ и пъргав, Trident 660 прави всичко – вашето Triple Powered Advantage ви очаква.

Цени от 18 900 лв.

STREET TRIPLE 765 R

Голяма стъпка напред в производителността, възможностите и технологията, за да съответства на неговия легендарен характер с тройна мощност – това е новият окончателен streetfighter.

Цени от 23 700 лв.

STREET TRIPLE 765 RS

Водеща в класа си мощност, най-високата досега спецификация на спирачките и технологията, плюс следващото ниво в управлението, което е като бръснач – това е новият еталон за „naked“ производителността.

Цени от 27 000 лв.

SPEED TRIPLE 1200 RR

Колкото зашеметяващ на вид, толкова и вълнуващ за каране, с най-високите спецификации досега.

Цени от 38 200 лв.

SPEED TRIPLE 1200 RS

Най-мощният, динамичен и технологично напреднал Speed Triple досега.

Цени от 35 700 лв.

Ново поколение
Triple двигател

В основата на най-добрите стрийт байкове е мощността на следващото поколение от емблематичните Triple двигатели. Те съчетават неповторимо представяне на пътя, стабилен въртящ момент, неподражаем triple „саундтрак” и отношение.

Категорията, към която принадлежат двигателите на Speed Triple и Street Triple, сериозно „променят играта” при отношението и тръпката, които през далечната 1994 г. предвещават раждането на фабричния уличен боец и създават първия naked sportsbike. Днес най-новото и най-голямо поколение на Triumph Triple ръмжи с експлозивен въртящ момент и предоставя мигновената отзивчивост на три цилиндъра.

Най-новото поколение на двигатели Triple е в основата на производителността на Triumph и безупречното му представяне. С плавното си и силно подаване на мощност, прецизна работа, звучене, от което настръхваш, но и надеждност – идеален за опитомяване на градските улици, покоряване на върхове или развихряне на пистата.

Автентичния хулиган

През 1994 г. Triumph пуска мотор, който запълва сегмент, дефинира категория и ражда термина „фабричен уличен боец“. Агресивен, пъргав, мощен и целенасочен, той определя правилата на играта – Triumph Speed Triple.

Обожаван от фенове по целия свят, „оригиналният хулиган” Speed Triple се превърна в съвременна икона при мотоциклетите. Непрекъснато променящ се, но винаги разпознаваем, с типичните си два предни фара с „мрачен поглед” и изчистени линии. Създаден, за да осигури перфектния баланс на мощност, управление, способности и характер.

Постоянно подобрявайки и предефинирайки собствените си стандарти, най-новото поколение за пореден път вдига летвата и поставя еталон за най-мощното и добро управление, както и най-технологичен, агресивен и пристрастяващ от моделите – Street Triple.

MOTO™ TRIPLE мощност

Стрийт байкове с несравнима мощност на двигателя, вдъхващи увереност и пъргавина. С интуитивното си и прецизно управление, те са създадени да управляват улицата и пистата. След ексклузивното включване на двигателя Triple 765cc от Тriumph в  FIM Moto2™ World Championship през 2019-та година се заражда поколение суперзвезди. Те ще оставят своят отпечатък в историята, докато препускат със  състезателната класна версия на нашите Street Triple двигатели. Нашият неуморен стремеж към качество доведе до тази ненадмината гама от улични мотоциклети, които могат да се похвалят с повече мощност, производителност и несравнимо изживяване. Резултатът са най-експлозивните, вълнуващи, пъргави и интуитивни високофункционални стрийт мотоциклети, които някога сме създавали, предназначени за максимална тръпка, удоволствие и забавление.

Персонализирай твоя байк

Всички аксесоари на Triumph са разработени паралелно с мотоциклетите. Специално проектирани по най-високите стандарти, за да подобрят производителността, възможностите и стила на вашия байк.

Това включва изцяло новия Triumph Shift Assist, за превключване на предавките нагоре и надолу, без използване на съединителя, настроен специално за новите модели Street Triple.

Персонализирането на вашия мотор с оригинални аксесоари на Triumph е идеалният начин да създадете мотоциклет, който отразява вашия индивидуален почерк.