НОВИЯТ TRIUMPH TIGER 900 ARAGÓN EDITIONS

В чест на доминиращата победа на Иван Сервантес в Баха Арагон през 2022 г., Triumph пуска две нови издания Aragón на своя всепризнат Tiger 900: Tiger 900 Rally Aragón и Tiger 900 GT Aragón. Налични само за 2023 г., всяко от тези издания включва уникални спецификации.

Ограниченото предлагане на открояващи се машини празнува това, което беше триумфално представяне в едно от най-взискателните състезания, познати на две колела.

Пилотирайки Tiger 900 Rally Pro през юли миналата година, Сервантес пресече линията, за да завърши състезание от над 450 км, с впечатляващите 1 час и 6 минути пред съперниците си, демонстрирайки способността на Tiger да издържи на някои от най-суровите терени на елитно ниво състезание.

И двете издания на Tiger 900 Aragón предоставят всички доминиращи в категорията спецификации, най-съвременни технологии и възможности, с които са известни водещите на пазара Tiger 900 GT Pro и Rally Pro. Тяхното усъвършенствано представяне, придружено от два свежи нови вида, запазва върховното усещане за агресия и отношение, като същевременно добавя онзи ръб, готов за състезание.

Tiger 900 Rally Aragón има троен цвят от Matt Phantom Black, Matt Graphite и Crystal White, включващ различни акценти в Racing Yellow, съчетани безпроблемно с детайли Triumph Tiger и Aragón Edition, както и нов и уникален двуцветен дизайн на седалките.

 


GT Aragón следва примера с Triumph Tiger и Aragón Edition детайли, в допълнение към освежаващия двуцветен дизайн на седалките, но вместо това разполага с тройна цветова схема от Diablo Red, Matt Phantom Black и Crystal White, за да отрази смело и елегантно усещане.

И двата модела могат да се похвалят с впечатляващите 87 Nm пиков въртящ момент при 7250 об/мин, както и съединител за приплъзване и подпомагане, за да осигурят богата тройна производителност. Поддържайки олекотена модулна рамка и окачване с високи спецификации, тези нови допълнения към семейството на Tiger са пригодени да оптимизират както пътния, така и офроуд потенциала с най-доброто пъргаво и динамично управление.


Допълнително оптимизиращо управлението, GT Aragón Edition носи напълно електронно регулируеми 45 mm вилки USD Marzocchi, докато Rally Aragón Edition включва вилки Showa, настроени за още по-добро представяне извън пътя.


Защитните ленти на двигателя са стандартно монтирани и на двете издания на Aragón, докато Rally Aragón Edition също има защитни ленти на резервоара за гориво като стандарт, за да допълни най-добрата състезателна естетика. Колекция от над 65 специални опции за аксесоари е налична и за двата модела, което ви позволява да приспособите машината си към вашето собствено приключение.