ПРАЗНУВАМЕ 20 ГОДИНИ ROCKET

Представен за първи път в САЩ през август 2003 г., преди европейското представяне на Международното мотоциклетно изложение в Милано, легендарният Rocket III на Triumph беше чист оригинал, с повече мускули, присъствие и въртящ момент от всички конкуренти.

Продаван в Обединеното кралство от пролетта на 2004 г., той бе отличен с „Машина на годината“ от Motorcycle News на изложението NEC Motorcycle през 2004 г. и скоро се утвърди като един от най-популярните мускул круизъри на пазара. Със своя масивен 2294cc троен двигател и мускулест дизайн, Rocket беше истински единствен по рода си.

20 години по-късно и Rocket 3 продължава да разкъсва книгата с правила и е твърд фаворит сред ездачите, които искат най-добрата комбинация от мощност, стил на въртящ момент и комфорт.

С най-големия сериен мотоциклетен двигател в света с 2500 кубика, най-новото поколение на Rocket 3 доставя 167 к.с. и най-високия въртящ момент от всеки сериен мотоциклет с 221 Nm при 4000 об./мин.

Комбинирайки внушителна мускулеста стойка и великолепен стил с най-високите нива на технология и водещото в класа управление на Triumph, както и цялото световноизвестно присъствие на Rocket и възможността за лесно каране през целия ден, Rocket 3 R и GT са в клас на собствени.

В момента се предлага в гама от цветове, включително зашеметяващ вдъхновен от потребителя хромиран дизайн. Поразителен, отличителен и се предлага само за една година.

За да отбележат 20 години от пускането на пазара на Rocket и в чест на най-доброто от британското инженерно съвършенство и майсторство, всички Rocket 3, закупени до 31 март 2024 г., ще получат лимитирана серия „20 Years of Rocket“ Wingback писалка.

Произведена в Англия, ръчно изработена от неръждаема стомана и проектирана да издържи цял живот, всяка писалка Wingback е гравирана със специално 20-годишно лого на Rocket и е персонализирана за вашия мотоциклет с придружаваща стойка, гравирана с вашия 17-цифрен VIN номер. Наистина уникален и специален подарък за отбелязване на 20 години от Rocket 3, най-добрият мускулест роудстър.