BRUTAL,
BEAUTY,
PURE
Thruxton

ОРИГИНАЛНА ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ИКОНА

Автентичен, иновативен и вълнуващ за каране – сега с още повече производителност, възможности, спецификация и стил.

BONNEVILLE BOBBER

Нищо не вълнува като Bobber – от мускулестия му вид до печелещото награди лесно каране, сега красиво еволюирало.

Цени от 30 000 лв.

BONNEVILLE BOBBER PURPLE STEALTH EDITION

Красотата на Bobber, показана в изцяло нова светлина, Purple Stealth Edition е ръчно завършена в зашеметяващо наситен, наситен цвят и се предлага само за една година, което ще гарантира още повече ексклузивност, която завладява главата..

BONNEVILLE BOBBER
CHROME EDITION

Ръчно изработената хромирана и Jet Black схема носи зашеметяващ нов и уникален двуцветен поглед към чистата и брутална красота на емблематичния Bobber.

Цени от 31 500 лв.

Колкото зашеметяващо за гледане, толкова и вълнуващо за каране, най-новото поколение на елегантната персонализирана класика на Triumph притежава цялата несравнима автентичност и инженерни иновации на предишното поколение на Bobber и добавя цялата способност за определяне на категорията на Bobber Black, за нов Bobber 2021, който предоставя най-доброто от двата свята. Значимите актуализации включват подобрена производителност на двигателя за още по-отзивчиво и вълнуващо возене, технология и оборудване с по-високи спецификации и изцяло нов затъмнен, по-едър стил. С набор от 77 оригинални аксесоара на Triumph, които се предлагат, включително алтернативна настройка на висока щанга, багаж и избор на опции за сядане, както и водещата в класа си регулируема позиция на седалката и колчетата, Bobber е проектиран така, че мотоциклетистите да се адаптират според нуждите си и техния стил.

 

Пускане на видеото

BONNEVILLE BOBBER В ЧИСЛА

1200 CC МОЩНОСТ

78 PS PEAK POWER

106 NM PEAK TORQUE