ОРИГИНАЛЪТ ЗА
ВСЕКИ
Thruxton
dual-500x858[1]

Вечен стил, вълнуващо представяне и вдъхващо увереност лесно каране.

 Вдъхновени от емблематичния Bonneville oт 59-та, мотоциклетите T100 са модерна класика с отличителен характер, който включва много от оригиналната ДНК на Bonneville, допълнени със зашеметяващи външности, функции и детайли. T100s предлага вълнуващо представяне на пътя с помощта на 900-кубиковия двигател Bonneville с висок въртящ момент, по-добра икономия на гориво и богат звук.

BONNEVILLE T100

С всички отличителни черти на истинска мотоциклетна легенда, T100 предлага красив емблематичен стил, лесно управление и модерни възможности.

Цени от 22 500 лв.

BONNEVILLE T100
BLUE STEALTH EDITION

Безупречно завършено и безпроблемно преминаващо от наситено черно към живо синьо, богатото на характери Bonneville T100 Blue Stealth Edition се предлага само за една година.

BONNEVILLE T100
CHROME EDITION

Същата лесна за работа и достъпна производителност със зашеметяваща нова, вдъхновена от потребителя тема. Предлага се само за една година, T100 Chrome Edition.

Цени от 24 000 лв.

Пускане на видеото

Характер и автентичност в стил Bonneville

Най-новата гама Bonneville T100 остава вярна на знаменитото наследство на тези мотоциклети с наистина емблематичен силует, изваян резервоар за гориво с надпис Bonneville, колела със спици, автентични peashooter шумозаглушители и опции в два цвята с ръчно изрисувани златни линии.

Линиите на T100s са изискани, остри и ръчно изработени, с класически, но изискан външен вид. Ако искате да персонализирате вашето пътуване, имате на разположение и невероятна гама от над 150 първокласни аксесоари за мотоциклети, които ви позволяват да го направите по свой вкус.

Гамата Bonneville в числа

1959 Наследство от
T100 остава верен на емблематичния силует на Bonneville, с добавена технология, насочена към мотоциклетиста – за осигуряване на перфектно каране.
900 кубика
Производителност, от което се нуждаете, подобрена икономия на гориво и дълбок и богат звук на двигателя
80 NM максимален
въртящ момент
Сега T100 осигурява 18% повече въртящ момент в средния диапазон от предишните поколения.
150+ Повече от
аксесоара
Изберете от невероятната гама от 150 първокласни аксесоари, които да ви позволят да направите свой собствен T100