ОРИГИНАЛЪТ ЗА
ВСЕКИ
Thruxton
dual-500x858[1]

Забележителен модел, с докосване от истинска икона

 Вдъхновени от емблематичния Bonneville oт 59-та, мотоциклетите T100 са модерна класика с отличителен характер, който включва много от оригиналната ДНК на Bonneville, допълнени със зашеметяващи външности, функции и детайли на по-големите Bonneville T120 и T120 Black. T100s предлага вълнуващо представяне на пътя с помощта на 900-кубиковия двигател Bonneville с висок въртящ момент, по-добра икономия на гориво и богат зву.

Специално издание за Бъд Екинс

 Вдъхновен от емблематичния Bonneville от Triumph от 1959 г., T100 вече е модерна класика с отличителен характер и оригинална ДНК на Bonneville. Той е забавен и достъпен,  с 900-кубиков, 2-цилиндров двигател. Това специално издание отбелязва изключителните постижения на Бъд Екинс като топ състезател в пустинята, най-големия дилър от 60-те на Triumph и холивудски каскадьор.

BONNEVILLE T100

Bonneville T100 е вдъхновен от легендарния  Bonneville от 59-та и е красиво проектиран да включва много от емблематичните функции на оригинала. T100 е първокласен мотоциклет с качествен завършек, включващ висококачествен алуминиев капак на двигателя и класически болтове Triumph. Задвижван от двигателс обем от 900 кубически сантиметра T100 се предлага в три стилни и съвременни цвята.

ЧЕРЕН BONNEVILLE T100

 Bonneville T100 Black е първокласен мотоциклет, зареден с градски стил и отношение. Изпълнен с изтънченост и индивидуалност, T100 Black поставя стила на още по-високо ниво с напълно затъмнени висококачествени детайли, включително джанти на колелата, вдъхновяваща изработка на двигателя, огледала, ринг на фара, мигачи и красив двоен ауспух в матово черно покритие за наистина отличен външен вид.

Пускане на видеото

Характер и автентичност в стил Bonneville

Най-новата гама Bonneville T100 остава вярна на знаменитото наследство на тези мотоциклети с наистина емблематичен силует, изваян резервоар за гориво с надпис Bonneville, колела със спици, автентични peashooter шумозаглушители и опции в два цвята с ръчно изрисувани златни линии.

Линиите на T100s са изискани, остри и ръчно изработени, с класически, но изискан външен вид. Ако искате да персонализирате вашето пътуване, имате на разположение и невероятна гама от над 150 първокласни аксесоари за мотоциклети, които ви позволяват да го направите по свой вкус.

BONNEVILLE T100 RANGE Ключови моменти

Гамата Bonneville в числа

1959 Наследство от
T100 остава верен на емблематичния силует на Bonneville, с добавена технология, насочена към мотоциклетиста – за осигуряване на перфектно каране.
900 кубика
Производителност, от което се нуждаете, подобрена икономия на гориво и дълбок и богат звук на двигателя
80 NM максимален
въртящ момент
Сега T100 осигурява 18% повече въртящ момент в средния диапазон от предишните поколения.
150+ Повече от
аксесоара
Изберете от невероятната гама от 150 първокласни аксесоари, които да ви позволят да направите свой собствен T100

Ключови характеристики