THE ULTIMATE
MODERN CLASSIC
Bonneille T120
dual-image-small-black-500x858[1]

ИСТИНСКА КЛАСИКА, СЪВРЕМЕННО ЕВОЛЮИРАЛА

Оригиналният Bonneville от 1959 г. е безспорна мотоциклетна икона. Обичан от мотоциклетисти от всички възрасти и типове по света, за мнозина той представлява същността на това, което трябва да бъде един мотоциклет. Сега, вдъхновени от оригиналното отношение и красота на този емблематичен Bonneville, T120 и T120 Black се прераждат за ново поколение, еволюирали с модерна производителност, технология и възможности, като същевременно капсулират целия автентичен британски стил и характер на Bonneville.

BONNEVILLE T120

Оригиналният силует и стил на легендарния Bonneville, с първокласно модерно покритие. Подобрена способност. Безкомпромисен характер.

Цени от 26 700 лв.

BONNEVILLE T120
BLUE STEALTH EDITION

Оригиналният Bonneville. T120 Blue Stealth Edition носи съвременен привкус на този емблематичен силует. Завършен в ярко синьо, избледняващо до черно, този специален велосипед се предлага само за една година.

BONNEVILE T120 BLACK

Съвсем по-зъл и по-настроен. С всичките възможности на T120, Bonneville Black добавя подчертан стил и много отношение.

Цени от 26 700 лв.

BONNEVILE T120 BLACK
STEALTH EDITION

Със своя среден монохроматичен стил, зашеметяващото матово сребристо избледняване на Bonneville T120 Black Stealth Edition идеално допълва затъмнените компоненти за тъмен и изтънчен външен вид и е наличен само за една година.

BONNEVILE T120 CHROME EDITION

Всичко в оригиналния, емблематичен стил Bonneville с красива и отличителна хромирана тема. Предлага се само за една година.

Цени от 28 200 лв.

PEERLESS STYLE

Истинска икона на стил, с истинско родословие, присъствие и производителност.

Комбинирайки модерната мощност на двигателя с висок въртящ момент Bonneville 1200cc с автентичен стил и детайли, създаден да следва вечния силует и черти на оригиналния Bonneville, T120 е класическа икона, красиво еволюирала.

Надграждайки класическия външен вид на T120 Bonneville, T120 Black носи напълно по-зъл и по-настроен градски стил с отличителна кафява седалка и затъмнени детайли, включително джанти, ръкохватка, ауспух и изискано покритие на боята в Matt Graphite или Jet Black.

Пускане на видеото

THE BONNEVILLE T120 RANGE В ЧИСЛА

1200 CC BONNEVILLE TWIN

105 PS PEAK POWER

116 ACCESSORIES