THE ULTIMATE
MODERN CLASSIC
Bonneille T120
dual-image-small-black-500x858[1]

ИСТИНСКА КЛАСИКА, СЪВРЕМЕННО ЕВОЛЮИРАЛА

Оригиналният Bonneville от 1959 г. е безспорна мотоциклетна икона. Обичан от мотоциклетисти от всички възрасти и типове по света, за мнозина той представлява същността на това, което трябва да бъде един мотоциклет. Сега, вдъхновени от оригиналното отношение и красота на този емблематичен Bonneville, T120 и T120 Black се прераждат за ново поколение, еволюирали с модерна производителност, технология и възможности, като същевременно капсулират целия автентичен британски стил и характер на Bonneville.

BONNEVILLE T120

Оригиналният силует и стил на легендарния Bonneville, с първокласно модерно покритие. Подобрена способност. Безкомпромисен характер.

Цени от 26 700 лв.

BONNEVILE T120 BLACK

Съвсем по-зъл и по-настроен. С всичките възможности на T120, Bonneville Black добавя подчертан стил и много отношение.

Цени от 26 700 лв.

PEERLESS STYLE

Истинска икона на стил, с истинско родословие, присъствие и производителност.

Комбинирайки модерната мощност на двигателя с висок въртящ момент Bonneville 1200cc с автентичен стил и детайли, създаден да следва вечния силует и черти на оригиналния Bonneville, T120 е класическа икона, красиво еволюирала.

Надграждайки класическия външен вид на T120 Bonneville, T120 Black носи напълно по-зъл и по-настроен градски стил с отличителна кафява седалка и затъмнени детайли, включително джанти, ръкохватка, ауспух и изискано покритие на боята в Matt Graphite или Jet Black.

Пускане на видеото

THE BONNEVILLE T120 RANGE В ЧИСЛА

1200 CC BONNEVILLE TWIN

105 PS PEAK POWER

116 ACCESSORIES