DAYTONA MOTO2™ 765
LIMITED EDITION
Thruxton
Sold out

През 2019 г. Triumph се завърна в най-високите класове на мотоциклетни състезания като ексклузивен доставчик на двигатели за Световното първенство на FIM Moto2 ™.

Щастливи сме да представим мотоциклета Daytona Moto2 ™ 765 Limited Edition.

Изграден около световноизвестното шаси, което печели шампионата в Daytona, моделът е следващото поколение на състезателната легенда на Triumph. Той притежава най-високата досега спецификация и нов 3-цилиндров двигател Moto2 ™, който осигурява най-високата мощност и въртящ момент, пригоден за пътя и пистата.

Емблематичен DAYTONA

Това е очакваното с нетърпение окончателно издание на емблематичния мотоциклет Daytona на Triumph. Новото поколение запазващо всичко характерно за легендата, включително шасито, печелило шампионати и добавило изцяло ново измерение за производителността и технологията на състезателните машини.

ТВОЯТ Moto2™ FACTORY

Новият Daytona 765 включва същите актуализации на двигателя и подобрения в производителността, които бяха характерни за нашите състезателни двигатели Moto2 ™ през 2019 г. Всичко това, за да се осигури възможно най-близкото каране до това с мотоциклет Moto2 ™ както на пътя, така и на пистата.

Той е специален

Само 765 Daytona Moto2™ лимитирани  мотоциклети ще бъдат произведени за Европа и Азия, всеки индивидуално номериран, което прави този невероятен мотоциклет още по-рядък и уникален.

765 CC 3-цилиндров двигател

Ново задвижване Daytona, разработено от същия експертен екип Triumph, който създаде състезателния двигател Moto2 ™

130 PS мощност

Най-високата мощност и въртящ момент на 765cc Triumph Triple досега, настроени за истинско усещане на Moto2 ™ на пътя.
765 лимитирани бройки
Този Daytona е много специален, като серийното производство е само 765 бройки за Европа и Азия. Всеки мотор е уникален, съдържащ свой собствен номер, изработен с лазерно гравиране.
35+ аксесоари
Направете своя Daytona Moto2 ™ 765 още по-специален с аксесоари, които добавят повече стил, сигурност, възможности и производителност.

ЕКСКЛУЗИВЕН ДОСТАВЧИК НА МОТО ™

Мотоциклети Triumph ексклузивно оборудват всички отбори на Moto2 ™ със състезателна версия на 765 куб с 3-цилиндров двигател, представена в новата лимитирана серия Daytona.

BORN IN GLORY

NEW 2019 DAYTONA Moto2™ 765 LIMITED EDITION