NEW STEALTH EDITIONS
DRAMATIC CUSTOM STYLE
Осем зашеметяващи, ръчно рисувани Triumph Stealth Editions се присъединяват към
модерната класическа гама САМО ЗА ЕДНА ГОДИНА

ИСТОРИЯ

Традиционни методи, разработени за съвременен стил. Triumph Stealth Editions красиво въплъщават характера на тези осем мотоциклета и всеки резервоар е боядисан на ръка, осигурявайки уникален резултат за автентичен персонализиран завършек.

 

 

Резултатът от иновативна нова техника, разработена от екипа за боядисване от световна класа на Triumph, Stealth Editions отбелязва нов стандарт в персонализирания стил и покритие, за да създаде нещо наистина уникално.

ПОДГОТОВКА

За да се създаде този специален ефект, първо резервоарите за гориво се подготвят и боядисват с огледално сребристо основно покритие — перфектната отправна точка за умелия процес на ръчно боядисване.

БОЯДИСВАНЕ

Протичайки безпроблемно от предната към задната част на резервоара, графитените бои са внимателно нанесени на ръка, създавайки драматичен ефект на избледняване от тъмно към светло.

ФИНИШ

И накрая, лаковото покритие се оцветява с жив бонбонен цвят и се нанася на няколко слоя, за да изгради постепенно дълбок завършек, за да добави богат полупрозрачен тон, който е силно реактивен и се усилва от светлината.

НАЛИЧЕН САМО ЗА ЕДНА ГОДИНА

Triumph Stealth Editions – колекция от осем нови модерни класики, демонстриращи драматични и уникални ръчно изработени покрития, добавят съвременен привкус към емблематичното ДНК на дизайна на Triumph и се предлагат само за една година.