Tiger GT PRO от Triumph беше официално представен на Open House

Най-новият приключенски мотор от Triumph беше официално представен на специален Open House  на 18-ти юни, който събра много родни звезди, любители на високите скорости, както и много фенове на истинския триумф на пътя.

Един от първите, които триумфираха с Tiger GT PRO по магистралата, беше Калин Врачански. Към него се присъединиха и  Ники Кънчев, както Наско от Б.Т.Р. също са сред страстните почитатели на приключенския дух и високите скорости.

Всички бяха впечатлени от факта, че моторът на британския бранд, е част от серията Tiger, чиито модели са включени в най-новия филм за Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“, където машините са част от уникални каскади.

По време на ивента, съобразен с всички мерки за безопасност, за доброто прекарване на всички се погрижиха BAR in the JAR със своите подбрани и уникални безалкохолни коктейли.

Всеки, който иска може да се включи в специалната игра и да се снима със звяра до 19-ти юли, да изпрати своята снимка в социалните мрежи на Триумф, където най-харесваната снимка щe има възможност да спечели невероятно уикенд приключение за цяла компания в Турлашката къща в с. Узана.

Моторът Tiger 900 GT дава превъзходен пътен комфорт и тройна способност на двигателя, изграден с изцяло нова агресивна нагласа и стил. Той комбинира ново шаси, пъргаво динамично управление и технология за подобряване на возенето, за да задоволи напълно вашия приключенски дух.