TRIUMPH И AKRAPOVIČ ОБЯВЯВАТ ДЪЛГОСРОЧНО СЪТРУДНИЧЕСТВО

Triumph Motorcycles и Akrapovič разкриха планове за сътрудничество по редица нови изпускателни системи в секторите на приключенията и роудстърите, както и да работят по специални проекти.

Сътрудничеството започна в момента, когато Akrapovič снабди топ отборите Moto2TM с изпускателни системи, работещи с двигателите 765 на Triumph, включително световните шампиони през 2021 и 2022 г.

Както Akrapovič, така и Triumph са известни в целия свят с предоставянето на висока производителност, първокласно качество, безпогрешни звуци и иновативен дизайн.

По този повод, Ник Блур, главен изпълнителен директор на Triumph Motorcycles, сподели:

  „Това сътрудничество има за цел да предложи на нашите клиенти още по-голям избор чрез разширяване на нашата гама от оригинални аксесоари Triumph. Работейки с Akrapovič за разработването на нови изпускателни системи за предстоящите ни модели, ние можем да дадем на водачите възможност да подобрят реакцията и усещането на техния нов мотоциклет Triumph, знаейки, че двете са разработени една до друга.

Даворин Добочник, главен изпълнителен директор на Akrapovič, добави: 

„Като компания сме щастливи да влезем в това ново сътрудничество с Triumph. За нас е чест да си сътрудничим с такава емблематична марка с огромно наследство. Като компании споделяме сходни ценности и нашите инженери вече работят заедно с тези от Triumph, за да разработят изпускателни системи за модели на Triumph в много жанрове мотоциклети, включително версии, които ще изненадат мнозина. Това е вълнуващо и важно сътрудничество за Akrapovič и всички ние сме нетърпеливи да участваме в него, за да видим какво можем да постигнем, докато това сътрудничество расте и укрепва.“