ADVENTURE
Adventure
Съвременни приключенски мотоциклети с подчертани, вълнуващи
трицилиндрови двигатели. Иновативна, модерни технология и оборудване,
командване, ергономични решения за мотоциклетиста и пъргаво управление
- всички те са създадени, за да те отведат навсякъде със стил, комфорт и контрол.

НАЙ-НОВАТА ГАМА МОТОЦИКЛЕТИ ADVENTURE

Влез в света на високия адреналин с мотоциклети, проектирани,
за да преодоляват разстояния, независимо колко дълги и епични са те.
Новите модели Tigers са готови успешно да те отведат навсякъде.

РОДЕНИ ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯ

Всеки мотор от семейството на Tiger се създава от истинския стремеж към приключенията. Авантюрите са в кръвта на тези мотори още от времето, когато първите Tigers oт Triumph грабват три златни медала в най-старото офроуд състезание – International Six Days Trial. Тогава започва и първата страница от най-дългата история на приключенски мотоциклети в света.

Именно това е обещанието, заложено в Tiger 1200 и 800, които са на върха в своя клас. Те са оборудвани с иновативни технологии, съществени подобрения на двигателя, фантастичен звук и вълнуващ въртящ момент, характерен за Triple двигател. С пъргавото управление като запазена марка, доминираща позиция на каране, авторитетен силует и първокласно оборудване, всеки Tiger осигурява най-висок стандарт на стил, комфорт и контрол.

ИЗЖИВЕЙ ВСЕКИ МОМЕНТ

Всички наши мотоциклети Tiger са създадени, за да осигурят максимално приключение – готови да поемат по ветровити пътища, криволичещи градски улици и планински пътеки, те се отличават с характерния Triple двигател, иновативна технология, пъргаво управление и отличителен съвременен стил, който ти позволява да изживееш всеки момент.

Серията Tiger 800 предоставя максимално приключение всеки ден – на пътя и извън него, а мотоциклетите Tiger 1200 са наистина епични и са тук, за да те пренесат навсякъде с първокласен комфорт и стил. От друга страна Tiger Sport предлага вълнуващо шофиране по пътя, от туристическа обиколка до наистина силни емоции; това е мотор, който ще искаш да караш всеки ден.

1200 TECHNOLOGY

Никоя друга гама на Tiger не може да се похвали с такова високо ниво от съвременни технологии. Иновативно адаптивно осветление при завой – гаранция за подобрена видимост, в съчетание с нов регулируем ъгъл, пълноцветен TFT дисплей на таблото, изцяло LED осветление, ергономично превключване, актуализиран cruise control, подпомагана превключването на предавките без съединител, безпроблемно запалване без ключ и режим на каране „Off-Road Pro“ на XC модели.

800 TECHNOLOGY

Предлага съвременни подобрения за всички мотори в линията 800 XC и XR и всяко ново попълнение е разработено, за да осигури още по-вълнуващо возене. Пълноцветни регулируеми ъглови TFT инструменти, до шест режима на каране (включително off-road pro), нови ергономични превключватели, подчертано LED осветление и актуализиран cruise контрол.

На върха на всичко това са множество са напреднали технологии, които са в основата на превъзходното изживяване при карането на моделите Tiger 800, включително превключващ се ABS система и контрол на сцеплението, електрическо управление на дросела, отопляеми седалки и ръкохватки, електрически контакти (12v и USB) и имобилайзер.

ДОПЪЛНЕНИЯ КЪМ ПРИКЛЮЧЕНИЕТО

Всички приключенски мотоциклети Triumph вървят „ръка за ръка“ с богат избор оригинални аксесоари, създадени да допълнят и повишат комфорта, възможностите и стила на вашия мотор. Предлагат се над 50 артикула. На ваше разположение – практични и стилни комплекти за багаж, аксесоари за протекция на мотора, отопляемо оборудване и навигационни стойки, които напълно отговарят на вашия избор за приключения. Всички аксесоари на Triumph са с 2-годишна гаранция и са разработени да осигуряват най-високо ниво на качество и дълготрайност.

ADVENTURE RANGE