ADVENTURE
Adventure
Съвременни приключенски мотоциклети с подчертани, вълнуващи
трицилиндрови двигатели. Иновативна, модерни технология и оборудване,
командване, ергономични решения за мотоциклетиста и пъргаво управление
- всички те са създадени, за да те отведат навсякъде със стил, комфорт и контрол.

НАЙ-НОВАТА ГАМА МОТОЦИКЛЕТИ ADVENTURE

Влез в света на високия адреналин с мотоциклети, проектирани,
за да преодоляват разстояния, независимо колко дълги и епични са те.
Новите модели Tigers са готови успешно да те отведат навсякъде.

РОДЕНИ ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯ

Всеки мотор от семейството на Tiger се създава от истинския стремеж към приключенията. Той е в нашата кръвна линия още откакто първите Triumph Tigers спечелиха три златни медала в Международното шестдневно изпитание през 1936 г. и това започна първата глава от най-продължителната история на приключенските мотоциклети в света.

 

Със запазената си марка пъргаво управление, командваща позиция на каране, целенасочен силует и първокласно оборудване, всеки Tiger предлага най-висок стандарт на стил, комфорт и контрол.

Всички наши мотоциклети Tiger са създадени, за да осигурят максимално приключение – готови да поемат по ветровити пътища, криволичещи градски улици и планински пътеки, те се отличават с характерния Triple двигател, иновативна технология, пъргаво управление и отличителен съвременен стил, който ти позволява да изживееш всеки момент.

TIGER SPORT 660

Невероятно универсално устройство с тройна производителност, невероятен комфорт, възможности и гъвкавост и най-ниската цена на притежание в категорията.

TIGER 850 SPORT

Създадена специално за пътни приключения, комфорт и възможности, гамата Tiger 900 GT разполага с цялата производителност, фокусирано върху водача оборудване и технология, за да подхожда уверено към всяко каране.

TIGER 900

Вълнуваща гама Tiger, проектирана за максимално приключение извън пътя и възможност за целодневно каране, контрол и комфорт, благодарение на най-добрата производителност и спецификация на тройния двигател.

TIGER 1200

Още повече офроуд поведение и способности от най-добрата гама за приключения за всякакви терени.

ADVENTURE RANGE