НОВО ПОКОЛЕНИЕ
TRIPLE ДВИГАТЕЛ​

Екшън в стил SPEED TRIPLE

Те са вълнуващи, пъргави и отзивчиви още откакто Triumph лансира спортния  „Оригинален хулиган“ през 1994 г. Още оттогава ездачите заобичаха баланса на отношение, управление и характер на Speed Triple. 

Това са вълнуващи роудстъри, съчетаващи пъргавина, отзивчиво и прецизно маневриране и незаменим саундтрак на 3-цилиндров двигател Triple, който не оставя съмнение, че това е най-страхотната гама мотоциклети за всички времена. В основата на най-добрите стрийт байкове е мощността на следващото поколение от емблематичните Triple двигатели. Те съчетават неповторимо представяне на пътя, стабилен въртящ момент, неподражаем triple „саундтрак” и отношение. Категорията, към която принадлежат двигателите на Speed Triple и Street Triple, сериозно „променят играта” при отношението и тръпката, които през далечната 1994 г. предвещават раждането на фабричния уличен боец и създават първия naked sportsbike. Днес най-новото и най-голямо поколение на Triumph Triple ръмжи с експлозивен въртящ момент и предоставя мигновената отзивчивост на три цилиндъра.

 

SPEED TRIPLE 1200 RS

Най-мощният, динамичен и технологично напреднал Speed Triple досега.

Цени от 35 700 лв.

SPEED TRIPLE 1200 RR

Колкото зашеметяващ на вид, толкова и вълнуващ за каране, с най-високите спецификации досега.

Цени от 38 200 лв.

SPEED TRIPLE 1200 RS

НАЙ-МОЩНИЯТ, НАЙ-ВИСОКИЯ ВЪРТЯЩ МОМЕНТ И НАЙ-БЪРЗОТО УСКОРЯВАНЕ УТРОЙВАНЕ НА ВСЯКАГА.

С изцяло нов 1160cc троен двигател с по-висок капацитет, разработен с проницателност от нашата програма за състезателни двигатели Moto2™, новият Speed Triple 1200 RS осигурява пикова мощност от 180 к.с. при 10 750 rpm и въртящ момент от 125 NM при 9 000 rpm, осигурявайки невероятно вълнуващо каране. Освен това е по-отзивчив, има 650 об/мин по-високи обороти и се предлага с нов всмукателен и изпускателен отвор със свободно дишане за нов троен саундтрак, който настръхва косите.

SPEED TRIPLE в числа

1160 CC МОЩНОСТ

125 NM ВЪРТЯЩ
МОМЕНТ

180 PS ПИКОВА МОЩНОСТ