ЛЕГЕНДАТА ЕВОЛЮИРА
Всички белези на оригиналния кафе рейсър,
с повече мощност, по-добро управление и по-модерен стил.
thruxton-rs-my20-500x858-image3[1]

ОРИГИНАЛНИЯТ МОДЕРЕН COFE RACER

Името Thruxton е международно призната икона за мотоциклетни състезания, родено от невероятния успех на Thruxton 500 и Isle of Man TT, вдъхновяващо цяло поколение фанатични тийнейджъри състезатели по кафенета.

Проектиран и разработен, за да доразвие легендата, Thruxton RS съчетава цялото оригинално ДНК на дизайна на cafe racer и чист оригинален стил, като същевременно издига напред нивото на съвременни възможности и производителност.

NEW THRUXTON
FINAL EDITION

Краят на една ера — окончателното производство на икона на Triumph. Открийте повече за ексклузивното Thruxton Final Edition.

Цени: очаквайте скоро

THRUXTON RS

Всички емблематични отличителни белези, характеристики и качество на прочутия Thruxton R на Triumph, но сега с водеща в гамата RS спецификация, още по-превъзходно управление при състезания в кафенета, по-съвременен стил и невероятен завършек и детайли.

Цени от  33 000 лв.

THRUXTON RS
CHROME EDITION

Наличен само за една година, Thruxton RS Chrome Edition е новият връх в стила на café racer със зашеметяващ напълно хромиран резервоар, който съответства на вълнуващата му производителност.

Цени от  34 500 лв.

НОВИЯТ THRUXTON RS В ЦИФРИ

1200 CC ENGINE

Значителни подобрения за по-голяма мощност и намалено тегло, повече отзивчивост и още повече Британски състезателен дух.

112 NM PEAK TORQUE

Новият Thruxton RS достига пиковия си въртящ момент 700 об/м по-рано сравнен с Thruxton R – точно, където ви е нужен.

105 PS PEAK POWER

Новият Thruxton двигател доставя 8 к.с. повече от предшественика си, за уникално и вълнуващо каране.

80 АCCESSORIES

Широка гама от оригинални къстъм аксесоари, създадени да добавят екстра стил, комфорт, протекция и сигурност, по вкус на всеки ездач.