Distinguished Gentleman’s Ride – елегантно каране с кауза

Distinguished Gentleman’s Ride обединява мотоциклетисти в класически и ретро стил от цял свят, за да събере средства и да повиши осведомеността за изследване на рака на простатата и психичното здраве на мъжете.

The Distinguished Gentleman’s Ride е основана в Сидни, Австралия, от Марк Хауа. Той е вдъхновен от снимка на Дон Дрейпър от телевизионното шоу Mad Men’s, яхнал класически велосипед и облечен в най-хубавия си костюм. Марк решава, че тематичното каране би било чудесен начин за свързване на нишови мотоциклетни ентусиасти и общности, като същевременно се набират средства в подкрепа на мъжете в живота ни.

Като основен спонсор на DGR от 2014 г., Triumph Motorcycles се гордеят, че са изиграли ключова роля в партньорство с Марк Хауа и неговия екип в подпомагането на развитието на DGR в световно събитие, което е днес. Допринасянето на подкрепа и ресурси през годините, които повишиха осведомеността, усилиха гласа на DGR и възнаградиха участниците, беше в основата на ролята на Triumph. Това от своя страна доведе до легиони от ездачи на Triumph, дилъри на Triumph, служители, семейства и приятели, които се наслаждават на своите мотоциклети, обличат се изискано и споделят обща връзка в подкрепа на своята общност.

Triumph Motorcycles прегърна тази кауза и в началото на 2014 г. се ангажира да подкрепи DGR чрез своя глобален маркетингов екип и канали и да предостави The Distinguished Gentleman’s Ride с модерни класически мотоциклети, които да бъдат спечелени като награди за възнаграждение и насърчаване на набирането на средства.

Повече от 8 невероятни години Triumph Motorcycles и The DGR работиха заедно с общата цел да повишат профила на The Distinguished Gentleman’s Ride по целия свят, да развият тази невероятна общност от мотоциклетисти и в крайна сметка да увеличат броя на участващите хора и нивото на средствата повдигнати в подкрепа на каузата.

Марк Хауа. Основател/директор на The Distinguished Gentleman’s Ride

„През 2014 г., когато за първи път си партнирахме с Triumph Motorcycles, бях невероятно развълнуван. Те са единственият производител на мотоциклети, който се чувствах идеално подходящ за The Distinguished Gentleman’s Ride. Оттогава сме направили някои прекрасни неща; заедно успяхме да наградим някои от нашите най-добри и най-отдадени набирачи на средства с чисто нови мотоциклети от модерната класическа гама и създадохме персонализирания Triumph Thruxton RS за 2021 г. Днес, 8 години по-късно, когато обявяваме 5-годишното продължение на това партньорство, аз съм още по-развълнуван, отколкото бях през 2014 г., защото през следващите 5 години знам, че можем да направим още повече заедно с целта за набиране на средства и информираност за здравето на мъжете.

Пол Страуд. Главен търговски директор на Triumph:

„От самото начало можехме да видим, че DGR е нещо наистина специално, в което екипът на Triumph имаше невероятно желание да се включи, както заради каузата, която представляваше, но също така и заради страхотния ден на каране и забавлението от елегантното обличане, което доставяше. Горди сме, че бяхме основният партньор през последните осем години и сме честни, че успяхме да участваме в подпомагането на развитието на такава положителна и въздействаща сила за добро. В целия свят, от нашите дилъри до нашия персонал, до феновете на Triumph и ездачите на DGR по целия свят, е много лесно да се види колко много страст и ангажираност има за това значимо събитие и кауза за каране. Подновяването на нашето партньорство с The Distinguished Gentleman’s Ride беше естествено решение, което да вземем, основано не само на успеха и нарастването на участието, което повиши профила на Triumph, но и защото споделяме тази страст и сме ангажирани да подкрепяме Марк, неговия екип и общността на DGR по целия свят в тяхната мисия, да достигнат все по-високо ниво.“