2023 Distinguished Gentleman’s Ride

В неделя, 21 май 2023 г., мотоциклетисти от цял свят се облякоха стилно, за да участват в 2023 Distinguished Gentleman’s Ride (DGR). Към изданието за 2023 г. се присъединиха 104 000 ездачи в 893 града, които се обединиха, за да карат своите мотоциклети в класически и ретро стил, фокусирани върху обща кауза за добро. 2023 г. отбеляза 10-ата година от партньорството на Triumph Motorcycles с DGR с цел да направи събитието през 2023 г. най-голямото и най-успешното до момента.

Когато набирането на средства приключи на 5 юни, това отбеляза още една рекордна година за Distinguished Gentleman’s Ride. Общо 7,4 милиона долара бяха събрани в подкрепа на здравето на мъжете. Това общо е увеличение от 24% в сравнение с 2022 г., невероятно постижение на DGR общността въпреки настоящия икономически климат.

От първото издание през 2012 г. повече от 500 00 ездачи са се събрали в 121 държави, за да съберат повече от $44 милиона USD за здравето на мъжете. Triumph стана официален мотоциклетен партньор на DGR от 2014 г., предоставяйки финансова подкрепа и ресурси, за да помогне за повишаване на репутацията на DGR в световен мащаб.


За да отбележи огромното събитие от 10-ата година от партньорството на Triumph Motorcycles с DGR, Triumph създаде 250 ексклузивни мотоциклета Bonneville T120 Black Distinguished Gentleman’s Ride Limited Edition, с номер 001, запазен за награда за най-голямото набиране на средства от събитието през 2023 г.

Освен това, за да отпразнува допълнително 10-ата година от партньорството, Triumph разкри изцяло нова лимитирана гама от лайфстайл облекла, проектирани в сътрудничество с DGR, за да набере допълнителни средства за здравето на мъжете.

 

Цялата общност на Triumph, от нашата мрежа от дилъри и фенове по целия свят до нашия персонал, дизайнери и инженери, се ангажира да продължи да увеличава обхвата и въздействието на DGR. Рекордната 2023 г. представлява упоритата работа и ангажираността на общността на Triumph и DGR в подкрепа на тази невероятна кауза за добро.

Марк Хауа, основател и директор на The Distinguished Gentleman’s Ride – „Когато за първи път започнах The Distinguished Gentleman’s Ride през 2012 г., това беше уникален начин да предизвикам стереотипите, свързани с мотоциклетистите. Беше възможност да трансформирам класическата мотоциклетна общност в сила за добро, набиране на средства и осведоменост за каузи, които отчаяно се нуждаеха от нашето внимание. Днес това събитие означава нашия глобален ангажимент към общност, в която психичното здраве е приоритет, социалните връзки са засилени и където никой не се чувства сам в своята борба.

Това е общност от щедри, състрадателни и решителни ездачи, които след 12 години постигнаха най-силната ни година досега, набирайки 7,4 милиона щатски долара за здравето на мъжете. Заедно с Triumph Motorcycles, DGR се превърна в символ на единство, устойчивост и страст; и ние сме изключително горди от това, което сме постигнали заедно.“

 

Пол Страуд – главен търговски директор на Triumph – „2023 г. отбелязва 10-ата година на Triumph Motorcycles, подкрепяща Distinguished Gentleman’s Ride, и е невероятно да видим, че събитието DGR 2023 счупи всички рекорди от предходната година, с повече ездачи, повече градове, домакини на DGR, и дори събрани повече средства. За да отпразнуваме 10-ата година на Triumphs на DGR, пуснахме Bonneville T120 Black DGR Limited Edition и лимитираната гама от лайфстайл облекла, за да съберем средства за здравето на мъжете. За мен е голяма чест да допринеса за невероятните резултати от набирането на средства на DGR и цялата общност на Triumph по света е изключително горда от нашето партньорство.“