THE REAL DEAL
Thruxton
family-page-dual-image-small---500x858px[1]

THE NEW SCRAMBLER 1200

За първи път в историята новата гама Scrambler 1200 представя най-добрата комбинация от 1200cc Bonneville twin power, водеща в класа „най-съвременна“ технология, фокусирана върху водача, красив модерен персонализиран стил и несравнимо оригинално ДНК на дизайна . Изцяло нов еталон за способност за определяне на категория, този мотоциклет предоставя всичко необходимо, за да изведе забавлението ви от карането до най-вълнуващото ниво на пътя и извън него.

SCRAMBLER 1200 XC

Независимо дали поемате ежедневното пътуване или се захващате с приключението на живота си, 1200 XC е създаден за перфектното пътуване.

Цени от 30 000 лв.

SCRAMBLER 1200 XE

С невероятна способност и производителност за всякакви пътища, плюс определящ класа външен вид, 1200 XE е най-добрият Scrambler.

Цени от 31 500 лв.

SCRAMBLER 1200 XE

Най-добрият Scrambler, вече наличен в зашеметяващ нов, вдъхновен от потребителя стил на Chrome Edition.

Цени от 33 000 лв.

Пускане на видеото

NEXT GENERATION SCRAMBLING

Първият, най-добрият и най-вълнуващият на всяко ниво. Водейки следващата еволюция в карането, нашите два нови модела 2019 Scrambler 1200, които поставят еталон, вдигнаха летвата с истински мотоциклети с двойно предназначение, проектирани да отговорят на нуждите на водачите, търсещи контрол върху шофирането и комфорт, бързи, забавни, течащи, способност за каране по мръсотия.

Това е голяма стъпка напред за невероятното персонализирано класическо предложение на Triumph, което носи водеща в класа производителност, оборудване и технологични спецификации към нова гама мотоциклети, проектирана и създадена също така за приключения на всички пътища и извън тях. Неговият отличителен стил и емблематичен силует се допълват от изваяния високо ниво на ауспуха, седалката, изправената командваща позиция на каране и целенасочен външен вид.

SCRAMBLER 1200 IN NUMBERS

110 NM PEAK TORQUE

90 PEAK POWER

16 000 KM SERVICE